Book en ansigtsmaler

Ansigtsmaler og glimmerartist

Book en ansigtsmaler lige her

Book en ansigtsmaler lige her hos Glimmermarie. Hos Glimmermarie har du mulig for at booke en professionel ansigtsmaler og glimmerartist til dit næste event. 

Skab en magisk og farverig atmosfære på dit næste event ved at booke vores talentfulde ansigtsmalere og glimmerartister. Marie og hendes team er eksperter i at skabe fantastiske ansigtsmalerier og glitrende glimmerdesigns, der vil fortrylle dine gæster og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Med vores bookingsystem kan du nemt planlægge og reservere en eller flere ansigtsmaler og glimmerartist til dit event. Vælg dine præferencer, herunder dato, tidspunkt og få informationer. 

Du finder også vores eventkalender lige her, hvor du kan se vores åbne events.

Book en ansigtsmaler Glimmermarie

Booking

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvem er du?
Marie Glimmermarie Kontakt

Book en ansigtsmaler til virksomheder såvel som private

Skal du arrangere en festlig begivenhed eller social arrangement? Så er du kommet til det rette sted, for vi tilbyder professionel ansigtsmaling og glimmer til både virksomheder og private.

"Med mine kreative evner og passion for at skabe fantastiske ansigtsmalerier og glitrende glimmerdesigns, kan jeg hjælpe med at gøre din begivenhed ekstra mindeværdig og sjov."

Uanset om det er børnefødselsdag, på festivals, et firmaarrangement eller temafest, tilpasser Glimmermarie sine designs til at matche temaet og skabe fantastiske kunstværker på ansigterne.

Gå ikke glip af chancen for at tilføje et strejf af magi og sjov til din begivenhed. Lad Glimmermarie tage dig med på en kreativ rejse med ansigtsmaling og glimmer.

Book en ansigtsmaler i dag og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke!