Kursus

Ansigtsmaler og glimmerartist

Kursus hos Glimmer Marie

Udvid dine kreative evner med et kursus hos Glimmermarie med spændende ansigtsmaling og glimmer.

Jeg har holdt en del kurser efterhånden og efterspørgslen er stadig stor på området, så har udviklet et begynder kursus i samarbejde med en anden dygtig maler, og vi kommer gerne og holder kursus for en gruppe private, institutioner eller virksomheder.

Det sidste store kursus var for Jesper Hus.
Kurset kommer til at indeholde viden om forskellige malinger og konsistens. Svampe og pensel teknikker samt designs.

glimmermarie med set up ansigtsmaler og glimmerartist - eventkalender
Unicorn lille pige Glimmermarie

Kurset dækker:

Kursus for private

Søger du et kursus som privat person eller som en gruppe i ansigtsmaling og glimmer? Har du nogensinde drømt om at forvandle dit ansigt til et levende kunstværk? Nu har du chancen for at lære det fra de bedste. 

Glimmermarie tilbyder kursus for private personer i ansigtsmaling og glimmer. Kurserne bliver skræddersyet til at give dig eller jer den vigtigste viden og de bedste teknikker inden for ansigtsmaling og glimmer. Alt fra farverige dyr og superhelte til skønhedspletter af glimmer, der er ingen grænser for din kreativitet. 

Nybegynder eller erfaren?

Uanset om du er en komplet nybegynder eller ønsker at forbedre dine eksisterende færdigheder, vil Glimmermaries kursus i ansigtsmaling og glimmer give dig de værktøjer du skal bruge, for at slippe din kreativitet fri og tage dine færdigheder til det næste niveau.

Glimmermarie glæder sig til at byde dig velkommen for private og hjælpe dig med at udforske den spændende verden af ansigtsmaling og glimmer.

Så hvad venter du på? Las os tage dig med på en kreativ rejse og hjælpe dig med at blive en dygtig ansigtsmaler og glimmerartist. Kontakt Marie allerede nu og lad din kreative rejse starte.

Kursus for erhverv

Søger du et kursus i ansigtsmaling og glimmer for erhverv?

Glimmermarie tilbyder et skræddersyet kursus til at imødekomme behovene hos virksomheder, grupper/teams og institutioner, der ønsker at tilføje et kreativt og farverigt element til deres aktiviteter. 

Kurset tilbyder viden om forskellige malinger, deres konsistens og hvordan man mest effektivt anvender dem. Du bliver introduceret for forskellige svampe og penselteknikker, der vil gøre det muligt for dig at opnå forskellige resultater og effekter i dine designs. 

Det er perfekt for grupper/teams, der ønsker at styrke deres samarbejde gennem en sjov, anderledes og kreativ aktivitet, eller institutioner, der ønsker at tilbyde en engagerende og unik oplevelse. Det er en fantastisk måde at skabe en positiv og sjov atmosfære på arbejdspladsen.

Uanset om du ønsker at tilbyde ansigtsmaling som en del af en begivenhed, eller du bare ønsker at tilføje ekstra færdigheder til dit team, vil dette give dig de nødvendige værktøjer og viden til at gøre dette. 

Glimmermarie glæder sig til at byde jer velkommen for erhverv. Lad Glimmermarie hjælpe med at bringe et strejf af farver og kreativitet til din virksomhed. 

Marie Glimmermarie Kontakt

Du kan forvente læring indenfor: