Om Glimmermarie

Ansigtsmaler og glimmerartist

Hvem er Glimmermarie?

Glimmermarie startede ud i England i natklubscenen – det har efterfølgende udviklet sig til karneval, festival, og private begivenheder såsom fødselsdage, polterabends, bryllupper, firmaevents, og shopping centre. Hvad der var ment som et studiejob blev til en passion og er nu blevet til at Glimmermarie bruger kun professionel ansigtsmaling af højeste kvalitet, som er beregnet til og sikkert at bruge på huden. Alt sminke er vandbaseret, miljøgodkendt og allergivenligt, og vaskes let af med vand og sæbe.

Under galleri kan du se mange af de forskellige events jeg har været til, og se hvad jeg kan trylle frem med min ansigtsmaling og glimmer. Her kan I finde inspiration til hvad jeg kan tilbyde til jeres kommende event.

Marie Glimmermarie Kontakt
hvid tiger pige glimmermarie

Vi tilbyder

Leder du efter en ansigtsmaler?

Er du på udkig efter en dygtig ansigtsmaler, der kan forvandle din begivenhed til noget ekstraordinært? Så har du fundet en af Danmarks bedste. Mit navn er Marie, og jeg elsker glimmer, ansigtsmaling og makeup.

Jeg har nu ansigtsmalet og bodypaintet i mere end 12 år, og bliver stadig bedre til mit fag som årene går, da man altid kan lære nye ting. Lige i øjeblikket er jeg baseret i Odder, men rejser ud til mange forskellige steder. Rejser ofte rundt i Jylland, og har også bookinger på Fyn og Sjælland.

Jeg er ekspert i ansigtmaling og glimmer til børn og voksne. Uanset om du er ved at planlægge en fødselsdag, firmafest, festival eller enhver anden begivenhed, vil jeg som ansigtsmaler og glimmerartist tilføje en ekstra dosis sjov og farver til din fest.

Selvom det er en lille sammenkomst eller en stor begivenhed, har jeg fleksible pakker, der passer til dine behov og budget. Book herunder.

glimmermarie med set up ansigtsmaler og glimmerartist - eventkalender