Er du på udkig efter en dygtig ansigtsmaler, så har du fundet en af Danmarks bedste. Mit navn er Marie, og jeg elsker glimmer, ansigtsmaling og makeup. Jeg har nu ansigtsmalet og bodypaintet i 12 år, og bliver stadig bedre til mit fag som årene går, da man altid kan lære nye ting. Lige i øjeblikket er jeg baseret i Horsens, men rejser ud til mange forskellige steder. Rejser ofte rundt i Jylland, og har også bookinger på Fyn og Sjælland.

Jeg startede ud i England i natklubscenen – det har efterfølgende udviklet sig til karneval, festival, og private begivenheder såsom fødselsdage, polterabends, bryllupper, firmaevents, og shopping centre. Hvad der var ment som et studiejob blev til en passion og er nu blevet til ‘a way of life’.
Jeg bruger kun professionel ansigtsmaling af højeste kvalitet, som er beregnet til og sikkert at bruge på huden. Al sminke er vandbaseret, miljøgodkendt og allergivenligt, og vaskes let af med vand og sæbe.

Jeg er uddannet sølvsmed og smykke designer, så det kreative går hånd i hånd. Du kan se mine smykker under Marie Hazra Jewellery Design på Facebook og Instagram.

Under galleri kan du se mange af de forskellige events jeg har været til, og se hvad jeg kan trylle frem med min ansigtsmaling og glimmer. Her kan I finde inspiration til hvad jeg kan tilbyde til jeres kommende event.