FAQ

Ansigtsmaler og glimmerartist

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Glimmermarie er her for at hjælpe dig 7 dage i ugen og arbejder på, at svare dig inden for 24 timer. Plus så kan du finde de ofte stillede spørgsmål lige her i denne FAQ.

Skulle du stadig sidde med et spørgsmål eller flere, som ikke blev besvaret her i FAQ’en? Så kontakt Glimmermarie lige her.

FAQ sommerfugl diamant pige Glimmermarie

Prisen for en ansigtsmaler og glimmerartist kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder geografisk placering, erfaring og popularitet af maleren samt typen af ansigtsmaling, der ønskes.

Leder du efter en pris til dit event? Så kontakt Glimmer Marie lige her.

Priser for en ansigtsmaler starter fra 1500kr, alt efter by, tid og dato.

Der er utrolig mange populære ansigtsmaling designs, det varierer afhængigt af sæson, temaer og event. De mest populære designs inkluderer:

  1. Dyr: Designs som tiger, kat, hund, sommerfugl osv.
  2. Superhelte: Designs som Spider-Man, Batman eller Wonder Woman.
  3. Glitter og Glimmer: Designs med glimmer, stjerner og fantastiske farver.
  4. Prinsesser og kendte figurer: Designs som Elsa, feer, unicorn osv.

Når der er fastelavn, halloween eller jul vil det ofte være designs baseret på det tema. Man kan også forhøre sig om skræddersyet designs til specifikke events.

Jeg bruger forskellige ansigtsmalingsmærker fra forskellige producenter, alle allergi- og miljøvenlige produkter.

Jeg har ansigtsmaling til basearbejde og linjearbejde, og onestrokes og splitcakes.
Jeg bruger mærkerne Diamond Fx, Fusion Body Art, TAG Body Art, Global Body, Superstar og Mehron som også er allergivenlige, parfumefri, og ikke testet på dyr.
 
Jeg er stor fan af regnbuer og de malinger der kaldes for onestrokes og splitcakes. Jeg sammensætter mine egne farvekombinationer så jeg får præcis de farverige udtryk jeg ønsker, men jeg er også af fan af de færdiglavet kombinationer af Fusion Body Art og Diamond FX.
Jeg elsker glimmer og jeg elsker at mix mine egne farvekombinationer, så tit når du får et glimmermix på kinden har glimmeret været igennem en hel proces og er ofte et resultat af 8-15 forskellige glimmer sammensætninger.
 
Jeg bruger Superstar glimmer men også fra forhandlere fra England. Målet er at skifte helt over til bioglimmer indenfor de næste par år.

Jeg er det der kaldes for en “speedpainter” i ansigtsmalingsverdenen, og jeg kan også male utrolig hurtigt, men jeg nyder at give jeres barn en god oplevelse i stolen, og nogle er mere generte end andre, så gennemsnittet er omkring 3-4 minutter per barn. Nogle gange tager det mindre tid, andre gange længere tid alt efter design, detaljer og størrelse.

Jeg har arbejdet med professionel ansigtsmaling i 13 år og har ikke oplevet nogle allergiske reaktioner med ansigtsmalingen. Jeg oplever dog nogle gange med visse mærker at nogle farver efterlader en smule misfarvning på huden efter den er vasket af, ligesom rødbedesaft. Det er ganske ufarligt, og det er især når ens hud er lidt tør, det kan ses lidt mere. Hvis det ikke går af med lidt sæbe og vand kan med fordel gøre det med en smule olie på en vatrondel.

Jeg tester altid ny maling på mig selv, og når jeg oplever for meget pigment farvning af huden fravælger jeg at bruge dem. Det er også derfor jeg bruger et stort sortiment af mærker. 

Glimmer skader ikke huden, men da det er mikropartikler kommer jeg det ikke for tæt på øjnene men derimod rundt om.

Jeg bruger mærkerne Diamond Fx, Fusion Body Art, TAG Body Art, Global Body Art som alle er allergivenlige, parfumefri, veganske og ikke testet på dyr.
 
Jeg bruger også andre mærker som Superstar, Mehron som også er allergivenlige, parfumefri, og ikke testet på dyr.
Det er utrolig nemt, jeg foretrækker at tage glimmeret af med en vådserviet og derefter lidt mild sæbe og vand til ansigtsmalingen. 

Glimmermarie har helt styr på, at tilføje et ekstra touch af glamour og glans ved at bruge glimmer sammen med ansigtsmaling. Tricket er ikke at komme for meget på, men tilføje et hint af glimmer for at det hele går op i en højere magisk enhed.

Du kan også vælge at få all in på kun glimmer eller ansigtsmaling. Ofte kan de lidt større børn over 25 år bedst lide kun at få lidt glimmer og ikke den helt store ansigtsmaling.